VOOR THUIS

De onderstaande programma’s zijn zeer geschikt voor thuisgebruik. Alle programma’s worden als download geleverd. Bij ieder programma worden duidelijke instructies meegeleverd. U bestelt ze in de webshop.

IntoWords Spraaksoftware

IntoWords helpt om leerlingen met (o.a.) dyslexie goed te ondersteunen bij hun leesproblemen, draagt sterk bij aan de zelfredzaamheid en zorgt voor meer zelfvertrouwen. IntoWords: laagdrempelig, snel inzetbaar en zeer betaalbaar!

Lees er meer over op de eigen website van IntoWords. Klik HIER om verder te gaan (opent in een nieuw venster).

husselaar

Husselaar

HUSSELAAR is een makkelijk te bedienen programma waarmee de volgorde van woorden in Nederlandse zinnen geoefend kan worden.

  • Voor computer, tablet en smartphone
  • 15 onderwerpen, 42 lessen
  • Met geluid: iedere zin is te horen

Probeer Husselaar gratis. Lees er meer over op de eigen website van Husselaar. Klik HIER om verder te gaan (opent in een nieuw venster).

Rekenen Toegepast Junior

Dit programma is bedoeld voor de eindfase basisonderwijs (groep 7/8). Een vroegere editie werd ook wel als CITO-trainer aangeduid. Daarmee is de positie helder. Leerlingen kunnen zelfstandig met alle grote rekenonderwerpen oefenen. Het programma signaleert op welke gebieden er nog manco’s zijn en repareert die hiaten, waar mogelijk. Het is eenvoudig in gebruik en kent een eindeloos aantal rekenopgaven.

Het programma is beschikbaar voor particulieren, scholen en andere opleidingen. Via een code kan worden ingelogd. Voor scholen is ook een aansluiting via de Entree Federatie mogelijk (SSO). Alle leerlingen kunnen dan met hun schoolaccount inloggen.

Klik HIER om naar de demo te gaan (opent in een nieuw venster).

Rekenen Toegepast

Overal waar de grote basisvaardigheden rekenen/wiskunde aan de orde zijn is dit programma op zijn plek. Leerlingen kunnen zelfstandig met alle grote rekenonderwerpen oefenen. Het programma signaleert op welke gebieden er nog manco’s zijn en repareert die hiaten, waar mogelijk. Het is eenvoudig in gebruik en met een eindeloos aantal rekenopgaven.

Het programma is beschikbaar voor particulieren, scholen en andere opleidingen. Via een code kan worden ingelogd. Voor scholen is ook een aansluiting via de Entree Federatie mogelijk (SSO). Alle leerlingen van de school kunnen dan met hun schoolaccount inloggen.

Klik HIER om naar de demo te gaan (opent in een nieuw venster).

Practicum Educatief: Moderne Vreemde Talen en NT2

Practicum Educatief levert educatieve (lees-)boeken aan o.a. scholen, taleninstituten en bedrijfsopleidingen, maar ook aan particulieren. Men is gespecialiseerd in boeken en complete methodes voor de talen Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans. Daarnaast is er ook een ruim aanbod van materialen NT2.

Het aanbod aan materialen voor de moderne vreemde talen is zeer groot. Als u precies weet wat u zoekt, dan is het vinden van de juiste boeken eenvoudig; gebruik de zoekvensters om het juiste boek of de juiste methode te vinden en te bestellen. Als u door de bomen het bos niet meer ziet, of iets niet kunt vinden, overleg dan even. Dit geldt voor scholen, maar zeker ook voor particulieren. Maak gebruik van de deskundigheid en service en bel voor een korte vraag of een langer adviesgesprek.

Klik HIER om naar de website te gaan (opent in een nieuw venster).