Contact

Visiria Uitgeversmaatschappij
Zuidkade 114a
2741JG Waddinxveen

Telefoon: 0182-740200
E-mail: info@visiria.nl

Over ons
Al sinds 1989 is Visiria actief op het gebied van educatieve ICT producties. Er zijn eigen producties, maar we werken ook nauw samen met buitenlandse uitgevers om producten aan te passen voor ons land. Kijk rustig rond en weet dat dienstverlening, service en korte lijnen bij ons de trefwoorden zijn.

Visiria Uitgeversmaatschappij is een educatieve uitgeverij die verschillende producten en diensten aanbiedt voor gebruik in het primair en voortgezet onderwijs waarbij persoonsgegevens worden verwerkt. Wij vinden het belangrijk om uiterst zorgvuldig met persoonsgegevens om te gaan en u duidelijk te informeren over de wijze waarop wij persoonsgegevens gebruiken. Kijk op onze speciale pagina over privacy voor meer informatie.

About us
Visiria has been active on the Dutch educational market since 1989. Visiria releases own productions, but also acts as a reseller and localizes products for the Dutch market in cooperation with foreign publishers. Have a look and know that service and direct communication are our trademark.