Visiria Logo       

Ster

Basisonderwijs  


In dit softwareoverzicht is een aantal zeer bruikbare titels opgenomen. Ze zijn bestemd voor school en soms ook voor thuis. Op de productpagina's vindt u een en ander duidelijk toegelicht.

 
         
   Overzicht  

Toch nog leren lezen
Een unieke methode voor aanvankelijk lezen. Speciaal bedoeld voor leerlingen met dyslexie en andere leerlingen waarbij de gebruikelijke methoden falen. De methode is bewezen effectief.

L2S Spraaksoftware
Kwalitatief hoogwaardige en zeer doelmatige spraaksoftware. Met het programma krijgen leerlingen een steuntje in de rug bij het lezen en schrijven.

Little Bridge

Een unieke methode Engels met mooie werkboeken en een zeer uitgebreide internet omgeving daarbij. Ook voor iPad. De methode past voor groep 7/8, maar er zijn meer delen: het kan ook schoolbreed.

www.OnzeNatuur.nl
Site om groenbeleving bij leerlingen te stimuleren.

www.OnzeSchooltuin.nl

De naam zegt het al: zeer veel informatie voor dit aandachtsgebied.

Computer Aftelklok

Ondersteunt het zelfstandig werken. Voor schoolgebruik en thuisgebruik


LanSchool

Programma voor beheersen van het computergebruik. Ideaal om op afstand mee te kijken wat de leerling aan het doen is. Onmisbaar als de computers buiten het directe zicht van de leerkracht staan.

Kidspiration

Visueel leren op een prachtige manier. Goed voor iedereen, maar toch vooral voor beelddenkers en leerlingen die structuur zoeken.


Inspiration

Visueel leren voor de bovenbouw. Niet alleen voor beelddenkers, maar ook zeker voor hoogbegaafden die een uitdaging zoeken. En niet te vergeten ook voor de leerkracht.

RTrack-LVS

Een programma voor de remedial teacher om professioneel verslagen en overzichten te maken. Neem heel veel werk uit handen.

 

home