Nieuw! RTrack-LVS

  Professionele vastlegging voor de Remedial Teacher
 
     
  Je herkent dit vast wel: je wilt als RT-er goede zorg bieden en professioneel overkomen. Maar dat kost zo vreselijk veel tijd!  
     
  RTrack-LVS: een uniek leerlingvolg- en administratiesysteem
speciaal voor de Remedial Teacher
 
     
  Je biedt nog betere zorg op maat.
Het programma leidt je door alle stappen van de Handelingsgerichte Procesdiagnostiek. Hierdoor ontstaat een goed beeld van het kind: de basis van een goede begeleiding. Met een aantal handige overzichten volg je de ontwikkeling van het kind nauwgezet.

Je rapporten, brieven en verslagen ogen verzorgd en overzichtelijk. Dat komt pas professioneel over!
Het RTrack-LVS maakt rapporten, handelingsplannen, brieven en gespreksverslagen voor je. De verschillende overzichten en verslagen zorgen voor een duidelijke communicatie naar alle betrokkenen. Alles heeft een professionele uitstraling.
 
     
  De tijd die je bespaart kun je besteden aan waar het om draait: de begeleiding van kinderen.

Vaste gegevens, zoals dle’s en werkvormen voer je slechts eenmalig in. Berekeningen worden door het systeem gedaan, zoals de didactische leeftijd, de huidige kalenderleeftijd, de grootte van de achterstand en het leerrendement.
Facturen maken kost nog maar enkele minuten en een jaaroverzicht is een kwestie van twee keer klikken.

Probeer het maar uit!

Natuurlijk ben jij als kritische RT-er niet zomaar overtuigd.

 
     
  En natuurlijk wil je ervaren dat het systeem nog meer kan dan wat hierboven staat. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om het RTrack-LVS gratis uit te proberen! Ben je overtuigd dan kun je tegen een bescheiden abonnementsbedrag het programma blijven gebruiken.  
 
Ga hier naar de eigen site van RTrack-LVS met veel meer informatie en schrijf daar in op de gratis nieuwsbrief, inclusief de gegevens voor gratis gebruik!

 
 
 
homehome    back basisonderwijs     voortgezet onderwijs