www.OnzeSchooltuin.nl
Website die is opgericht om de groenbeleving bij leerlingen te stimuleren en die extra achtergrondinformatie geeft voor zowel leerling als docent (ook geschikt voor het digitale schoolbord).
 

 
 

Heeft u al een schooltuin of wilt u er een? Kijk dan eens op www.OnzeSchooltuin.nl.
Deze site staat boordevol informatie over het aanleggen en onderhouden van de schooltuin. Daarnaast zijn er voor de leerlingen opdrachten en filmpjes beschikbaar en voor u als docent achtergrondinformatie, een nieuwsbrief die in het seizoen ongeveer elke maand uitkomt en een weblog waarop u met collega's kunt overleggen over problemen die u tegenkomt in de schooltuin. Daarnaast staan er in de nieuwsbrieven vaak leuke lesideeën.

 
 

Ook beschikbaar?

Leerlingen maken vaak maar één seizoen mee in de schooltuin en als docent wilt u dan ook dat het een succes wordt. Speciaal daarvoor hebben wij zadenpakketten samengesteld.
Deze zadenpakketten zijn zo samengesteld dat u het seizoen kunt beginnen in de klas en dat de leerlingen snel resultaat zien.

Voor meer informatie over de zadenpakketten, klik hier.

OnzeSchooltuin

 
 

Ook voor thuis!

Als leerlingen in de schooltuin bezig zijn dan is het leuk als ze ook thuis aan de slag kunnen. Daarom zijn er ook zadenpakketten voor thuis beschikbaar. Deze pakketten kunnen ook worden aangeschaft via de
Visiria Webshop waar ook betaald kan worden via iDeal.

 

   

 

home    basisonderwijs  Terug thuisgebruik