VO


Je Eigen Huiswerkplanner

Helpt leerlingen bij het plannen van huiswerk.

 
 

De overstap van de basisschool naar de middelbare school is voor een leerling een ingrijpende gebeurtenis. Opeens krijgt de leerling veel meer afzonderlijke vakken met voor de meeste vakken ook huiswerk. Het is niet zelden dat een leerling het overzicht van alles wat er te doen is even kwijtraakt. En dan is er opeens een dag dat er van alles moet, maar dat het niet allemaal meer kan. Er kan voorkomen worden dat de resultaten op school door dit soort situaties tegenvallen.

 

Je eigen Huiswerkplanner“Je Eigen Huiswerkplanner” helpt leerlingen met het maken van goede planning. De leerling kan zelf aangeven welke vakken hij/zij heeft door deze in te voeren in het programma. En: als de leerling een sportavonden of hobbyclubs in het schema wil opnemen dan kan dat ook.

In de planning kan eenvoudig worden aangegeven welke belangrijke toetsen er te verwachten zijn. Met behulp van kleuren kan een leerling aangeven of deze voor een SO,  een proefwerk of een praktische opdracht moet leren/werken. Voor leerlingen in de examenklassen kan er een heel duidelijk overzicht ontstaan door het “Programma Toetsing en Afsluiting” in te voeren in het huiswerkplanner. De leerling weet dan al precies wat er gedurende het schooljaar gedaan moet worden.

Het werken met de huiswerkplanner is zeer eenvoudig. Mocht de planning aangepast moeten worden omdat de gereserveerde tijd voor een opdracht toch niet voldoende blijkt te zijn, dan kan dit moeiteloos. De leerling heeft dus altijd een actuele planning die ook gemakkelijk geprint kan worden Nooit meer zo’n laatste avond voor het proefwerk met  stress door te weinig tijd…

Scholen die "Je Eigen Huiswerkplanner" voor alle leerlingen willen aanschaffen kunnen een vrijblijvende offerte opvragen via info@visiria.nl.

 

Particuliere prijs:
bestelnummer HR6113 Prijs 14,00

   
 
Als particulier meteen online bestellen en betalen met ? Klik hier.
 
 

 

Technische eisen:


Werkt op iedere computer met Windows.

Werkt ook binnen netwerken.

 

 

home   Terug thuisgebruik Backvoortgezet onderwijs