Fenster auf Deutschland 

Landeskunde Duits

 
 

 

De leerling in het VMBO zal in het lesprogramma Duits o.a. de onderwerpen begrijpend lezen en omgaan met de computer tegenkomen. Daarnaast is het logisch dat er in de opleiding aandacht aan Landeskunde wordt besteed. In dit nieuwe pakket wordt aan al deze zaken geďntegreerd aandacht besteed.

 

 
 

Binnen een aantrekkelijke afgebakende Internet-omgeving wordt op lokaal niveau (de telefoonlijn is dus NIET nodig) informatie aangeboden over een aantal Duitse steden. In het algemeen gaat het om toeristische en culturele zaken. Maar, ook economie en industrie komen aan de orde. De leerling krijgt hierbij een aantal opdrachten verstrekt en zal moeten zoeken in de aangeboden pagina's om de juiste antwoorden te vinden. Omdat gekozen is voor relatief tijdloze pagina's die binnen het softwarepakket worden aangeboden kunnen hier uitgebalanceerde vragen en bijbehorende tips worden gegeven. De doelstellingen: binnen het taalonderwijs vaardigheden opdoen met de computer, begrijpend lezen en Landeskunde zo simultaan gerealiseerd.

 
 

 

Er is een demo CD-ROM Duits beschikbaar met stukjes uit diverse programma's. We sturen deze voor € 5,- porto- en administratiekosten aan u toe. Stuur ons even een e-mail!

 

 
 

Bestelnummer: E 489

Prijs basislicentie: € 129,00 

   
 

 

Technische eisen:


Werkt op iedere computer met Windows.

Werkt ook binnen netwerken.

De genoemde prijs is de prijs van de basislicentie.

Raadpleeg het bestelformulier voor toeslagen voor ruimere licenties.

 

 

 

home    voortgezet onderwijs